Tisztelt Horgásztársak!

A Tamási Kossuth HE elnöksége tájékoztatja tagjait, hogy a 2020-as évre szóló horgászokmányok kiváltására csakis az alábbi napokon tudunk lehetőséget biztosítani:

2020. február 2. (vasárnap) 8:00-14:00 óráig

-2020. március 8. (vasárnap) 8:00-14:00 óráig

Helye: Béri Balogh Ádám Gimnázium étterme

További engedélykiadási napokat nem tervezünk!

Fontos!!! Az állami horgászjegyhez kiadott fogási naplót a horgász legkésőbb a fogási naplón feltüntetett tárgyévet követő év február 28. napjáig köteles leadni annak a szervezetnek, amelynél az állami horgászjegyét kiváltotta vagy a következő évi állami horgászjegyét kiváltani szándékozik. A tárgyévet követő év február 28-i leadási határidőn túli, vagy hibásan kitöltött fogási napló esetében is kiadható az állami horgászjegy. Ebben az esetben az állami horgászjegy díja a mindenkori díj összegének kétszerese.

A fogási napló az engedélyváltás időpontjában annak helyszínén, vagy az Egyesület címére tértivevényes levélben megküldve az esetben is leadható, ha a horgász csak február 28. napját követő időpontban szeretné a 2020. évi horgászengedélyét kiváltani!!!

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a 2020. évi horgászengedély kiváltásának feltétele a Magyar Horgászkártya megléte, vagy legalább az elvégzett regisztráció.

Tamási, 2020. január 8.

Tamási Kossuth HE Elnöksége

Engedélykiadási napok 2020.