TISZTELT HORGÁSZTÁRSAK!

Az új típusú koronavírus okozta járványhelyzet, mint veszélyhelyzet második hulláma okán a Kormány a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet 3. § (1) bek. alapján este 20:00 óra és reggel 5:00 óra között kijárási tilalom lépett hatályba, így ezen időszakban – az élet- és egészségvédelemre, a munkavégzésre és munkába járásra, valamint a versenysportra és kutyasétáltatásra vonatkozó általános kivételekkel – tilos a lakóhely, tartózkodási hely, vagy a szálláshely elhagyása, illetve a közterületen történő tartózkodás.

A horgászati tevékenység folytatása tekintetében az egyéni jellegű, szabadidős sporttevékenységi célú tartózkodás reggel 5:00 óra és este 19:00 óra között megengedett. 19:00 óra és reggel 5:00 óra közötti időben az éjszakai horgászat és a horgásztavak területén történő tartózkodás visszavonásig nem engedélyezett.

!!! A fenti Kormány rendelet értelmében a Tamási Kossuth HE a Gonozd I. és Gonozd II. horgásztavainál horgászati tevékenység folytatása –a hét minden napjára vonatkozóan- kizárólag 5:15 óra és 19:00 óra között engedélyezett!

Az éjszakai horgászat és a 19:15 óra és 05:15 óra közötti időszakban a horgásztavak területén és/vagy a horgászházakban történő tartózkodás visszavonásig TILOS!!!

Tamási Kossuth HE Elnöksége

Figyelem!!! Horgászati korlátozás lépett érvénybe!!!