Tisztelt Horgásztársak!

A Tamási Kossuth HE tájékoztatja tagjait, hogy a 2023-as évre szóló horgászokmányok kiváltására az alábbi napokon tudunk lehetőséget biztosítani:

-2023. február 5. (vasárnap) 8:00-14:00 óráig

-2023. március 5. (vasárnap) 8:00-14:00 óráig

További engedélykiadási napokat nem tervezünk!

Helye: Würtz Ádám Általános Iskola aulája(7090 Tamási, Szabadság u. 38-40.) /bejárat a színes Würtz feliratnál/

FIGYELEM!!!

-Azon személyek részére, akik most csak a fogási naplójukat kívánják leadni, nem szükséges várakozniuk, hanem a bejárati ajtó mellett elhelyezett dobozba azt –összesítve a horgászattal töltött napok számát és vízterületenként a zsákmányolásokat- bedobhatják!

Az állami horgászjegyhez kiadott fogási naplót a horgász legkésőbb a fogási naplón feltüntetett tárgyévet követő év február 28. napjáig köteles leadni annak a szervezetnek, amelynél az állami horgászjegyét kiváltotta vagy a következő évi állami horgászjegyét kiváltani szándékozik. A tárgyévet követő év február 28-i leadási határidőn túli, vagy hibásan kitöltött fogási napló esetében is kiadható az állami horgászjegy. Ebben az esetben az állami horgászjegy díja a mindenkori díj összegének kétszerese.

A fogási napló az engedélyváltás időpontjában annak helyszínén, vagy az Egyesület címére tértivevényes levélben megküldve az esetben is leadható, ha a horgász csak február 28. napját követő időpontban szeretné a 2023. évi horgászokmányait kiváltani!!!

Tamási, 2023. január 9.

Tamási Kossuth HE Elnöksége

Tájékoztatás a 2023. évi horgászokmányok kiváltásának lehetőségéről