TISZTELT HORGÁSZTÁRSAK !!!

A Tamási Kossuth HE tájékoztatja tagjait, hogy 2024-es évre szóló horgászokmányok kiváltására az alábbi napokon tudunk lehetőséget biztosítani:

-2024. február 4. (vasárnap) 8:00 -14:00 óráig

-2024. március 3. (vasárnap) 8:00 -14:00 óráig

További engedélykiadási napokat nem tervezünk!

Helye: Würtz Ádám Általános Iskola aulája (7090 Tamási, Szabadság u. 38-40.) /bejárat a színes Würtz feliratnál/

FONTOS!!! A horgászokmányok kiváltásánál kötelező adategyeztetés szükséges végeznünk, ezért a személyazonosító okmányt és lakcímkártyát a HORINFO rendszerben szereplő adatok BM adatbázissal történő nem egyezése esetén be kell tudni mutatni!!! Amennyiben adateltérés van a rendszerben és azt a fenti okmányok helyszíni hiánya miatt nem tudjuk pontosítani, annak pótlásáig az állami horgászokmányokat sem áll módunkban kiadni az érintett személy részére!!!

Magyar Horgászkártya megújítása: a 2024. január 31. napjával lejáró horgászkártya is megújítható a 2024. évi horgászokmányok kiváltásakor, melynek díja 2.200,- Ft.

FIGYELEM!!! Azon személyek részére, akik most csak a fogási naplójukat kívánják leadni, nem szükséges várakozniuk, hanem a bejárati ajtó mellett elhelyezett dobozba azt –összesítve a horgászattal töltött napok számát és vízterületenként a zsákmányolásokat- bedobhatják!

Az állami horgászjegyhez kiadott fogási naplót a horgász legkésőbb a fogási naplón feltüntetett tárgyévet követő év február 28. napjáig köteles leadni annak a szervezetnek, amelynél az állami horgászjegyét kiváltotta vagy a következő évi állami horgászjegyét kiváltani szándékozik. A tárgyévet követő év február 28-i leadási határidőn túli, vagy hibásan kitöltött fogási napló esetében is kiadható az állami horgászjegy. Ebben az esetben az állami horgászjegy díja a mindenkori díj összegének kétszerese.

A fogási napló az engedélyváltás időpontjában annak helyszínén, vagy az Egyesület címére tértivevényes levélben megküldve az esetben is leadható, ha a horgász csak február 28. napját követő időpontban szeretné a 2024. évi horgászokmányait kiváltani!!!

Tamási, 2024. január 2.

Tamási Kossuth HE Elnöksége

Tájékoztatás a 2024. évi horgászokmányok kiváltásával kapcsolatosan